Drie verenigingen onder één dak aan De Klavers

KLJ Belsele, JC De Galjaar en turn- en dansclub Ritmica zijn na twee jaar voorbereiding klaar met hun huiswerk. Maandag hebben ze de omgevingsvergunning aangevraagd voor hun gezamenlijke nieuwbouw, die een plek krijgt vlak naast sporthal De Klavers.

Lees meer

De Galjaar, KLJ en Ritmica bouwen samen één thuis

Jeugdcentrum De Galjaar, KLJ Belsele en turn- en dansvereniging Ritmica lossen hun nijpende locatieproblemen op met een gezamenlijk bouwproject. De nieuwe thuis van de Belseelse verenigingen wordt een aanbouwproject aan sporthal De Klavers.

Lees meer

"We vinden een plekje voor iedereen!"

De stad wil volgende maand klaarheid scheppen over de multifunctionele invulling van de site De Klavers in Belsele. Liefst zes verenigingen en organisaties vragen er om de nodige ruimte om uit te breiden of steun voor een nieuwe thuisbasis, zoals jeugdhuis De Galjaar en de KLJ. Hoe het er moet uitzien én wat het mag kosten, die knoop wil het schepencollege in september doorhakken.

Lees meer

Binnen drie jaar nieuw jeugdhuis voor De Galjaar

Nog voor nieuwjaar starten gesprekken over een multifunctionele invulling van de site De Klavers. Een nieuw jeugdcentrum binnen drie jaar moet kunnen.

Lees meer

TRASH!

"Fuiven is leuk! Uit de bol gaan met je vrienden hoort bij opgroeien. Maar als je de zaal verlaat, blijft er een afvalhoop achter.

Met JC De Galjaar lanceren we een nieuw fuifconcept: ecologisch fuiven.

Lees meer

Meer artikelen...

Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.